Älvbacken i Vindeln!

Eva och Cathrine tog emot mig för ett väldigt intressant besök på det särskilda boendet Älvbacken i Vindeln i går. Älvbacken ligger helt fantastiskt vackert och är ännu vackrare när det är grönt och lummigt på sommaren. På boendet finns 50 brukare och de bor i stora ljusa anpassade rum med en otrolig utsikt, vissa med uteplats. De har fem avdelningar med 10 platser på varje vilket gör att hela Älvbacken upplevs som gemytligt och hemtrevligt. Katten Hugo låg och vilade i en fåtölj och de boende satt runt omkring. Det pågår en rad projekt och verksamheter på Älvbacken och jag fick en positiv bild av det förändringsarbete som pågår när det gäller kost och andra spännande verksamheter. I entren som också kallas navet finns en konstutställning av lokala konstnärer och dessa byts ut med jämna mellanrum vilket gör den stora hallen välkomnande .

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag har svarat dig tidigare att jag är anestesi och intensivvårdsjuksköterska som proffession.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.