EU möte idag!

Under utrikespolitiska debatten i går låg debatten med stort tonläge på situationen i Ukraina och hur president Janukovytj inte lyssnar på oppositionens krav om demokrati och utveckling av landet. Samtidigt var debatten stor om situationen i Latinamerika och framförallt i Venezuela där liknande omständigheter råder. Tonläget mellan regeringen och oppositionen i Venezuela och i Ukraina fortsätter att hårdna samtidigt som våldsamheter har brutit ut på landets gator. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att belysa vad som sker i vår omvärld och att vi visar att vi ser vad som händer. I dag kommer EU:s utrikesministrar att träffas och diskutera fortsatt förhållningssätt och förhoppningsvis komma till ett gemensamt ställningstagande

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.