Dubbelstöten är allvarlig!

Under den gågna veckan har vi träffat arbetsgivarorganisationen Visita. Det är en organisation som vuxit stort de senaste åren och har vidgat sin verksamhet till att omfatta skidliftar och andra verksamheter inom näringen. Företrädare för Visita Norrland hade bjudit in alla riksdagsledamöter från de fem nordligaste länen och uppslutnngen var god. Budskapet från Visitas företrädare var tydlig. Den sänkta momsen på mat som Alliansregeringen infört samt den sänkta arbetgivaravgiften för unga under 25 år har inneburit stora positiva förbättringar för hela näringen. Det har inneburit att många verksamheter kunnat fortsätta bedriva sin verksamhet, det har inneburit att många anställt fler unga, det har inneburit att investeringarna har ökat och att kvaliteten har blivit bättre på många ställen. Om en röd/grön opposition kommer till makten i höstens val kommer matmomsen att höjas och de komemr att införa en ungdomsskatt. För hela näringen kommer det att få katastrofala följder.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.