Fortsatta satsningar !

Alliansen har presenterat en inriktning för fortsatta satsningar för ett utvecklat Västerbotten och Sverige. Den nya strategiplan som vi lyfter fram visar på en utveckling och en fortsatt satsning på hela Sverige. Det som är positivt för oss i Västerbotten är att tack vare vår enträgna påverkan har etapp två tagits för planläggning inför byggnation av Norrbottniabanan. Denna satsning och de övriga satsningarna på bland annat fortsatta utbyggningar av vår infrastruktur och ökad byggnation är betydelsefulla signaler att Nya moderaterna och Allians regeringen ser betydelsen av fortsatta satsningar och utveckling. Det är vad Västerbotten och Sverige behöver!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

8 kommentarer

  1. lf

    Men du Elisabet nog måste väl Almedagsveckan vara en gigantisk betalt semestervecka för horder av politiker.
    Har vi skattebetalare godkänt detta?

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag kan bara svara för min egen del och under de fyra dagar som jag har varit på Almedalen har jag deltagit i 15 olika debattpaneler. Alla dessa kräver förberedelser och inläsning, så jag anser inte att det är semester. Förra året var det ca 2300 olika seminarium och debatter på Almedalen. Av dessa så var det 500 som hade politikermedverkan. De flesta är företag, organisationer och andra som är här och deltar.

  2. nisse

    Jaa det satsas väl mer på ni som redan har men inte på vi låginkomsttagare på vi arbetar folket

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Alla som arbetar har fått ta del av stora skattesänkningar, det har gynnat alla grupper i samhället. Alliansregeringen har dessutom gjort stora satsningar på vård, skola och omsorg, på infrastruktur . Det är trist att du inte ser det.

  3. nisse

    Hur kan Du säga att alliansen ha bidragit till skolan å vård när skolan drar in på frukt till barnen de tycker du är relevant.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Alliansregeringen har tillfört drygt 70 miljarder till skola, vård och omsorg. Hur respektive kommun, landsting väljer att använda dessa pengar måste du fråga dom om.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Det handlar inte om att skylla på varandra! Varje kommun och landsting har egen vetorätt och prioriterar de statliga medel de får. Alliansregeringen bestämmer inte över hur varje kommun väljer att driva sin egen skola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.