Ínga röda i valet!

Vännäsdagarna är en stor folkfest och det var tydligt när jag under helgen kampanjade tillsammans med Vännäsmoderaterna. Vädret gjorde säkert sitt till och i den varma solen var det många människor som sökt sig ut i folkvimlet i Vännäs. Det var många som stannade till och ville prata, många samtal som handlade om allt från våra rovdjur till sjukvård. Jag upplever att det politiska intresset är stort och det känns bra att vi nu går in en en valkampanj med engagrerade medborgare. Nya Moderaterna delade ut solskyddskräm som en lite giveaway och jag uppmande alla att smörja in sig ordentligt så att de inte blev röda inför valet i höst!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

6 kommentarer

  1. nisse

    De är tur vi ser olika på saker för moderaterna håller på att driva detta land på väg till baka till 30 talet

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Det är trist att du inte ser den förändring som skett i vårt samhälle med fler i arbete, lägre skatter, mer pengar till vår välfärd som något positivt. Jämför med många länder i Europa så ser du en stor skilnnad!

  2. Karl-Gustav Sjöström

    Måtte övriga ”vallöften” vara mer att lita på än det om solskyddskrämen. På mig hjälpte den då inte, om det inte är så att effekten kommer senare, närmare valet.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag tror att du måste tänka långsiktigt se effekten som långvarig 🙂 Jag tyckte att det var en kul grej !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.