SM i Watercross !

Motorveckan i Lycksele är ett stort årligt återkommande event. Det växer från år till år och hittar nya spännande event och tävlingar vilket gör att attraktionskraften växer och fler och fler lockas till Lycksele vecka 30. I går avgjordes SM final i watercross och det var en häftig tillställning. Att köra snöskoter på vatten är ingen enkel uppgift och jag är full av beundran över alla de som deltog i denna SM final. Vädret har verkligen varit på Motorveckans sida och i gårkväll var det över 5000 personer som fick se Viktor Stenman ta hem SM guldet och som fick en häftig upplevelse i sällskap av den varma kvällsolen.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.