Respektlös vandalisering!

I morse när jag var på väg ut så möttes jag av nedtrampade valskyltar och en hel del ägg som hade kastats på valskyltarna. Detta är ett brott och dessutom är det ett allvarligt hot mot vår demokrati. När vandaler beter sig på detta sätt och medvetet trampar sönder och förstör valskyltar från Allianspartier och låter (S) skyltar stå kvar finns det ingen annan tolkning att göra och det är fruktansvärt trist att personer i vårt samhälle beter sig på detta sätt. Var finns respekten för vår yttrandefrihet när vissa personer tar makten i egna händer och aktivt vandaliserar valskyltar. Jag respekterar att alla människor har rätt att tycka och tänka vad man vill och tycker att det är trist när andra inte visar samma respekt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

8 kommentarer

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   SD omfattas också av yttrandefriheten och jag har inga problem med att de använder den.

 1. nisse

  Nu kanske du känner hur de är att bli sparkat på när man redan ligger ner så har vi människor kännt i 8 hemska år.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Vilken fruktansvärd mäniskosyn du har! Den verklighet du beskriver stämmer inte så det vore klädsamt om du inte gjorde dig till talesperson för hela befolkningen på felaktiga grunder.

 2. nisse

  Men du Elisabeth jag vet vad jag talar om jag har levt med ett helvete i två års tid i ett helvete på grund av er politik så kom inte å säg att alla har rätt till ersättning du vet inte ett dugg hur det är å leva.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag har all respekt för att alla individer kan hamna i olika situationer. Ditt förra inlägg gällde alla människor i Sverige och det är stort att tala för alla i vårt land!

 3. Trafikpolisen

  Helt rätt! Yttrandefrihet i sin rätta form!.
  Gillar man inte något så har man rätt att avlägsna denna sjuka propaganda från M.
  T.ex. om man inte ser tillräckligt bra i en vägkorsning, eller störs av att det står lögnaktig propaganda i varje vägkorsning i Lycksele just nu, Så Tveka inte gå ut och fäll ikull denna lögnaktiga, felplacerade propaganda!
  Tänk på trafiksäkerheten!

  Angående SD, få se nu Elisabeth, har du och din alikar tagit avstånd från det våld som riktats mot alla SDare som tvingats hoppa av för att de fått brandbomber kastat mot sig? barn hotade på dagis, tvingats ut ut fack o dyl, fått hakkors inristade i pannan, brandbomber inkastade i brevinkastet, dörren söndersprängd av en bomb?!!!!
  Tog Reinfeldt avstånd från detta våld? eller minns du TVintervjun där han sa att de får skylla sig själv? (ids inte länka för du kan väll googla själv!)

  Hycklare! och du gnäller över ett plakat!

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Yttrandefrihet gäller alla! Att vandalisera skyltar är ett brott och det är dessutom polisanmält. Att placera ut skyltar kräver tillstånd från polis, trafikverket och kommunen så det är efter deras beslut som skyltarna är utplacerade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.