Underlig vecka!

Den gångna veckan har varit den mest underliga veckan i mitt liv. Oavsett på vilken plats jag varit, vem jag har träffat så har alla haft ett stort behov av att prata, reflektera, vad var det som hände? hur kunde det bli så här? Till viss del är det politiska kaoset väntat. Alla Alliansföreträdare har under hela valkampanjen varit tydliga med att en rödgrön röra kommer att innebär osäkerhet eftersom Stefan Löfven före valet inte kunde berätta med vem eller vilka han tänkt regera tillsammans med. Tydligt är att frågetecken väcks över hur regeringen kommer att se ut, vilka partier kommer att ingå? Kommer Löfven att kunna få igenom en budget? Det finns idag fler frågor än svar och svaren kommer troligtvis att komma men under tiden råder en stor ovisshet vilket är tydligt bland människor i vårt samhälle.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Bergis

  Ja hur kunde det bli så här? Vill du ha en valanalys. Svenska folket önskade en mer normal
  invandringspolitik liknande de i Norge. Finland och Danmark. Men Alliansen och de rödgröna slogs med näbbar och klor för att bli en humanitär stormakt. Då röstade folket på Sverigedemokraterna istället. Så enkelt var det.

 2. lf

  Jag har respekterat dina politiska åsikter.Men då du efter valet beskriver att det blir en ”politisk röra” efter valet, då tror jag att du är en är en dålig förlorare.Självklart är det svårt att bilda en ny regering, men du skulle väl ändå ha den ryggraden att inte göra det svårare för regeringsbildare att försöka få en regering som kan styra landet.
  Jag har nog misstagit dig.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag har all respekt för de svårigheter Stefan Löfven står inför. Jag grundar mina åsikter på att det som nu sker är något som Alliansen berättade om innan valet och nu är alla så förvånade att det inträffade. Sverige behöver en stark och handlingskraftig regering och det spelar i nuläget ingen roll vilket block det skulle vara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.