Kärnfrågor förhandlas bort!

Senast på fredag ska Stefan Löfven presentera sitt förslag på regering. Hur minsiterposterna kommer att fördelas återstår att se. Miljöpartiet fick 6,89% av rösterna och är betydligt mindre än Socialdemokraterna som de ska bilda regering tillsammans med. Spänannde ministerfördelning väntar! Budgetförhandlingar pågår också mellan Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Under lång tid har Miljöpartiet varit starkt emot fortsatta satsningar på vårt försvar och ständigt argumenterat för bistånd istället för att satsningar på försvaret. I valrörelsen har de också varit tydliga i försvarfrågan. Hade jag röstat på Miljöpartiet skulle jag vara bekymrad över vilka fler kärnfrågor som kommer att förhandlas bort.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Vilken underlig kommentar! Alla berörs av politik det borde du väl veta!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Det är ett förtroendeuppdrag precis likadant som alla politiksa uppdrag är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.