Kung i sitt eget land?

Jag kan inte låta bli att fundera över hur många i vårt land tänker. Funderar om det är så att det gamla uttrycket att man inte kan bli kung i sitt eget land som går igen eller är det något annat? Jag läser i media att vår tidigare finansminister Anders Borg fått ett nytt uppdrag inom World Economic Forum. En stor organisation som enbart hanterar ekonomiska frågor. Grundaren till organisationen beskriver Anders Borg som en av världens mest briljanta finanspolitiker. Inom organisationen ska Anders Borg leda en grupp som ska se hur framtida ekonomiska kriser kan hanteras bättre. Jag ställer mig frågan varför Sverige inte uppskattar Anders Borgs kunskaper?

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.