Urban Express!

Moderaternas tidigare partisekreterare Per Schlingman har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Urban Express. En tankeväckande bok som lyfter fram och ifrågasätter strukturer i vårt samhälle och problematiserar över hur vi förhåller oss till dessa. Majoriteten av Sveriges kommuner tappar unga invånare till främst universitets- och storstadsområdena. Vad innebär det för landsbygden? Går det att stoppa denna utveckling och är det önskvärt? Hur förhåller sig politiken till denna utveckling? Vi står inför faktum att kvinnor är mer välutbildade än män, hur ser arbetsmarknaden ut idag och hur hanterar vi det s.k livspusslet? Det finns många frågor att fundera över.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. John

    Tja , du kan ju börja städa i ditt eget parti å sopa bort de som anser att lantisar är mycket dummare än stadsbor . Men de törs du väl inte kritisera dina egna partikollegor ( Batra ) då är väl karriären slut för dig inom arbetarpartiet !!!!!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Vill man hitta grodor från offentliga personer så behöver man inte leta länge för att hitta det hos de flesta. Det som Anna Kinberg Batra sa för 17 år sedan är något som hon själv har bett om ursäkt för och då kanske man kan välja att gå vidare och se det som är aktuellt just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.