Snacka om att kasta sten i glashus!

Det är intressant att lyssna på hur kravet på ansvarstagande ställs från regeringshåll. Den rödgröna regeringen tycker att Alliansen måste ta ansvar för att dom ska få igenom sin budget. Regeringen anklagar Sverigedemokraterna för bristande ansvar och dessutom att gå ifrån den praxis som råder när det handlar om budgetomröstningar. Jag tror att Socialdemokraterna måste fundera på hur det själva agerade förra mandatperioden när de tillsammans med Sverigedemokraterna bröt ut en post ur hela budgeten och röstade nej till den. Det är inte en praxis vi har att bryta sönder budgeten utan man hanterar budgeten som en helhet. Det klingar falskt när finansminster Magdalena Andersson anklagar ett andra partier att gå i från praxis, här kastar hon sten i glashus.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Bergis

    Utanförskap och tiggare i varenda gatuhörn. Hur kunde det gå så illa för Sverige? Nu tar vi Sverigedemokrater ansvar för Sverige genom att fälla varje regering som förespråkar ansvarslös massinvandring.

  2. Filip

    Hej jag förstår inte ditt inlägg, vad menar du? med tex ”budgetomrödtningar” och resonemanget ”Det klingar falskt när finansminster Magdalena Andersson anklagar ett andra partier att gå i från praxis” vilket andra parti menar du och i vilket sammanhang?

    ps
    är det inte att kasta sten i glashus politiker av alla modeller gör konstant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.