Bra med nya förslag för att möta utmaningar!

Politikutveckling är något som ständigt pågår. Vi måste ständigt våga ifrågasätta, tänka om och tänka nytt inom politiken i samma takt som våra samhällsutmaningar förändras. Jag lyssnade på den debatt som uppstod i går inom Folkpartiet när Jan Björklund gick ut med nya förslag för att förbättra integration. Dessa förslag är inte tagna som beslut inom partiet eftersom beslut ska fattas på Folkpartiets landsmöte i höst men debatten fick en annan inriktning. Jag tycker det är viktigt att nya förslag läggs fram och får diskuteras. Utan debatt om förslag kommer ingen utveckling av politiken att ske. Det som är oroande är att den rödgröna samarbetsregeringen inte har egna förslag att komma med och enbart kommer med kritik när nya politiska förslag läggs fram för att möta de utmaningar vi står inför.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.