Det tycker ALLA!

Jag kan inte räkna alla gånger jag hört kommentarerna ” Om du bara visste vad som diskuteras i stugorna! ” eller ” Den här frågan är tycker alla är jätte viktig” eller ” så här tycker ALLA!”. I min värld är det ett friskhetstecken att olika områden och frågor debatteras och jag ser det som en bra temperaturmätare på samhällsklimatet vilka frågor som diskuteras mest frekvent. Vad som är utmaningen är att diskussionerna ofta stannar vid köksbordet och kanske dessutom med ett innehåll av antaganden och rykten som man hört på jobbet eller i mataffären. Jag och två vänner inledde vår vänskap på precis samma sätt. Vi träffades, drack kaffe och hade åsikter. Detta har nu resulterat i att vi startat en tankesmedja för att alla kloka idéer ska komma ut från stugorna och köksborden och ventileras i ett öppet forum. Intresset för tankesmedjan är stort och det finns många spännande idéer som kan bli verklighet

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. lf

    Problemet med din blogg är att du inte tar upp ”vad tycker alla”.Det är ett friskhetstecken tycker du att olika problem diskuteras.
    Vad som inte diskuteras är vad allmänheten diskuterar vid köksbordet,i mataffären och på flera ställen.
    Har du någon aning vad som diskuteras?
    Du lever i din värld.Jag vet inte om den tolkar den svenska allmänhetens syn.
    Vet du vad som diskuteras.
    Jo,det diskuteras hur ni i eran värld kan ha sådana pensioner och förmodligen gå till välbetalda
    genom resten av livet.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag vet inte om du läste mitt inlägg eller bara kommenterade rubriken. Den tankesmedja som jag har varit med om att starta upp är för att de åsikter och kommentarer som människor har ska komma upp till ytan och diskuteras i ett öppet forum och förhoppningsvis bli ett konstruktivt förslag. Alla är välkomna med synpunkter, åsikter och förslag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.