Lova allt till alla!

Förväntningarna var stora på den vårbudget som den rödgröna samarbetsregeringen skulle lägga fram. Socialdemokraterna och Miljöpartiet hade lovat stora satsningar inom en rad områden. Hur resultatet blev vet vi nu, de är minimala förhållandevis till de skattehöjningar som vi kommer att se. Ett av (S) stora flaggskepp att garantera alla ungdomar ett jobb inom 90 dagar är ett av alla brutna vallöften. Den utlovade satsningen på ungdomar blev en mindre satsning i marginalen i den presenterade vårbudgeten. Hur länge kan den rödgröna regeringen hålla på och lova allt till alla och när det kommer till kritan så blir det ingenting.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Lars Gidlöf

  Hej

  Nu blir man less på dig, du är ju helt befriad från kunskap.

  För det första, vems budget är det som styr landet?

  För det andra, varför svarar du inte på mina frågor angående din blogg om skolsatsningen, är det bara för att jag beklagligt stavade ditt namn fel?

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tycker din attityd är väldigt trist. Jag ansvarar för min blogg och för mina inlägg. Om du blir ”less” på mig så är det tråkigt men det är inte mitt ansvar.
   Min kommentar handlar om den vårbudget som som den rödgröna regeringen lagt fram, det trodde jag att du förstod.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.