Minns och förfäras!

Lena Mellin skriver i Aftonbladet: Året vi aldrig kommer att glömma. I artikeln beskriver hon det mest dramatiska politiska året på en mansålder. Minns- och förfäras. Jag tycker det är spännande att Aftonbladets krönikör beskriver Riksdagsvalet som Oj, Oj,Oj Bildandet av regering som gjorde Jonas Sjöstedt ledsen när han inte fick vara med, det oförutsedda budgetkaoset, Det utlysta nyvalet som blev en Decemberövenskommelse istället, Alla löftesbrott från Stefan Löfven och den rödgröna regeringen, KU:s prickningar av ministrar i stor omfattning och alla tillkännagivelser som riksdagen skickat över till regeringen. Jag håller med Lena Mellin i hennes beskrivning av det gångna politiska året men har svårt att se att det kommer att bli annorlunda. Nästa politiska år kommer att fortsätta på samma sätt, en svag regering kan inte agera ansvartagande och styra Sverige på ett bra sätt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. lf

    Men du Elisabet vad tycker du om att TV4 plötsligt tog bort alla lokala stationer runt om i Sverige och som strider mot deras sändningstillstånd.Lokalt väder från Stockholm,då har TV4 uppfyllt sina skyldigheter. Här ser man då privata intressen med enbart ekonomiska skäl får styra
    Har du kraftfyllt protesterat mot denna åtgärd?
    Det gäller ju även ditt närområde.

  2. lf

    Jag vet inte om din surhet beror på att du inte kom in i riksdagen.Lena Mellin slår åt alla håll.Och trovärdigheten hos henne kommer nog att ifrågasättas.
    Du bygger dina kommentarer till mina inlägg på missuppfattning .Det är ju ett enkelt sätt att glida undan och kanske beskriva mig som kverulant.
    Men Elisabet jag har just sett prinsbrölloppet,och gläds åt de unga tu.
    Vi kan i Sverige unna oss åt lite flärd trots att jag är socialdemokrat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.