Viktigt försvarsbeslut

Fem av åtta riksdagspartier står bakom det försvarbeslut som riksdagen röstade fram. Beslutet innehåller bland annat ett löfte om att utreda Sveriges olika försvars – och säkerhetspolitiska samarbeten som exempelvis OSSE, Nato, EU och inom Norden. Det kommer att bli en omfattande utredning som ska bli spännande att ta del av.I det nya försvarsbeslutet står även att man ska förstärka försvarsbudgeten under perioden med 10,2 miljarder kronor i de kommande budgetpropositionerna och att regeringen har för avsikt att utreda försvarets personal-, materiel- och logistikförsörjning och att den militära närvaron på Gotland ska stärkas. Ett stort och betydelsefullt försvarsbeslut.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.