Lågt förtroende!

Enligt nya opinionsundersökningar så fortsätter väljarstödet för den rödgröna regeringen vara lågt. Stefan Löfven har dessutom ett lågt förtroende som statsminister . Vice statsminister Åsa Romson får ett väldigt lågt stöd av väljarna. Det är kanske inte konstigt när vi har en miljöminister/vice statsminister som hoppas att vädrets makter ska lösa problemet med mycket mygg. Det är inte en seriös hantering av en fråga. En annan opinionsundersökning visar att Allianspartierna är större än den röd/gröna regeringen tillsammans med Vänsterpartiet. Förtroendet är lågt men presenterar man inga konkreta förslag och en trovärdig politik så blir utfallet tydligt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. lf

  Tror du stenhårt på oponionsundersökningar?
  Det är ju självklart att i rådande politiska läge kan man inte ordna allt med en gång.
  Att kritisera en regering som inte suttit mer än ett drygt halvår,att den skulle lösa alla problem som den gamla regeringen ställt till med, det är inte möjligt.
  Du får lugna dig Elisabet.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tror inte att opinionsundersökningar är det enda att lita på. Det är däremot en bra vägvisare. Jag tycker det är intressant att du ser på det som hänt i Sverige de senaste åren med så stora skygglappar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.