Höj skatten för alla!

I går var det Socialdemokraternas dag i Almedalen. Stefan Löfven höll sitt första tal som statsminister med ett rekordlågt förtroende i ryggen. Många politiska kommentatorer hoppades innan Stefan Löfvens tal få höra nya reformer eller åtminstone nya förslag. Inget kom, istället får vi alla från och med den 1 juli acceptera otroligt många skattehöjningar. Vi kommer alla att påverkas mer eller mindre och detta är inte rätt väg att gå för att öka sysselsättningen och fortsätta att stärka Sverige. Detta är de vallöfte som (S) gick till val på. Höj skatten för allt och alla!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Fast som vanligt har ni ju fel. All forskning visar att höga skatter är grunden för en hög social trygghet med fungerande vård, omsorg och skola. Detta i sin tur skapar trygghet hos befolkningen och de blir mer villiga att både spendera pengar men också att starta företag etc.

    Ni tycker ju helt vansinnigt. Hur står du ut med dig själv?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.