Mullret har lagt sig!

Mullret har lagt sig och det råder en lite märklig stillhet över Lycksele. Motorveckan avslutades i lördagskväll och under gårdagen återvände många besökare hem igen efter en häftig vecka fylld med aktiviteter, tävlingar, utställningar. Jag beundrar alla som engagerar sig för att göra Motorveckan till en upplevelse och utan alla frivilliga som ställer upp skulle det bli svårt att genomföra hela Motorveckan. Jag hörde en rolig kommentar från ett par från Lycksele som förra veckan var på semester i södra Sverige. De träffade ett annat par där som frågade var de kom ifrån och när de fick höra att de kom från Lycksele fick paret kommentaren- ” Hur kan ni åka på semester när det är Motorveckan i Lycksele! Det är kul att Motorveckan sprids runt om i landet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.