Nya Navet, rätt sätt att jobba på !

I går träffade jag två ungdomar som ville prata med mig om Nya Navet, ett projekt som Lycksele kommun drivit det senaste året. Nya Navet bygger på att medarbetarna i projektet arbetar nära de ungdomar som har behov av hjälp och stöd, de arbetar tillsammans med familj, nätverk och alla som rör sig i ungdomens närhet. Den utvärdering som är gjord visar på positiva resultat och många ungdomar har fått rätt hjälp och stöd att klara av att hantera de utmaningar som de ställs inför. De två ungdomar jag träffade var oroliga att projektet inte skulle fortsätta eftersom kommunen har dålig ekonomi. Vi hade ett långt samtal där jag kunde lugna dom med att Nya Navet kommer att bli kvar, ett projekt som jag tror mycket på och det är rätt sätt att arbeta på.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.