Ingen uppmuntrande statistik!

Jag lyssnade på nyheterna i morse och där presenterade dom statistik över vädret som sommaren hittills bjudit på. Det är den blötaste sommaren på 18 år, det har regnat varannan dag. Det har varit högsommarvärme 7 dagar. Ingen uppmuntrande statistik och vädret påverkar oss alla mer eller mindre. Vi får hoppas att hösten blir bättre.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

5 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Uppgiften om en bidragshatande, jobblinjefrälst moderat med utbildning i ett bristyrke, som inte tar ett jobb men gärna tar emot ”bidrag” om det går till dem själva, var nog en mer anmärkningsvärd nyhet.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Det är alltid lätt att kritisera när man inte har hela bilden framför sig. Att vilja utvecklas och gå vidare i arbetslivet tycker jag är positivt, trist att du tycker att människor ska ”bliva vid sin läst”

   • Karl-Gustav Sjöström

    Det är uppenbart att du inte alls förstår vad min kritik går ut på. Läs mitt blogginlägg, så förstår du det kanske bättre.

   • Janne

    Utifrån de svar du gav i intervjun så kan man inte tyda det på ett annat sätt än att du anser dig vara för fin för att gå tillbaka och jobba som Ssk!
    Sen är det ju konstigt att det kan vara skillnad på dig och andra arbetssökande, som tvingas att ta ”skitjobb” för att överleva!
    Du kanske ska hoppa på ett Fas 3 jobb, eller flytta för att jobba vilket ni har krävt av arbetssökande då ditt parti satt i regeringsställning!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

     Det finns ett regelverk som jag omfattas av. Att du inte anser att det är OK att byta jobbinriktning efter 25 år i ett yrke är tråkigt men jag tycker att det är positivt att man kan göra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.