Den rödgröna illusionen!

I går presenterade finansminster Magdalena Andersson den rödgröna höstbudgeten. Företagarfientligheten är tydlig och det är något som kommer att slå hårt mot ett redan svårt konkurrensutsatt näringsliv. Måleribranchen drabbas tredubbelt av de skattehöjningar som den rödgröna regeringen inför. Den höjda arbetsgivaravgiften för unga kopplat med begräsningen för ROT-avdrag och på toppen av det höjning av bensin och drivmedelskatt är något som kommer att innebär att unga inom branschen riskerar att bli utan arbete. Den illusion som Stefan Löfven har att Sverige ska ha Europas lägsta arbetslöshet år 2020 är och förblir en illusion.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

4 kommentarer

 1. Leif

  Med tanke på att näringslivet hånglar upp SD så känns ju företagarna som ett släkte som kanske borde regleras ännu mer. Ni tog bort 140 miljarder från vår välfärd, nu kommer 30 tillbaka. Svaga och fattiga får äntligen lite andrum efter Moderaternas arbetsläger.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Granska den rödgröna budgeten och titta noga efter vem som är vinnare. Det är inte pensionärer, det är inte barnfamiljer, det är inte medelinkomsttagarna, vem frågar jag mig?

 2. "Dosan"

  Under tiden står ni borgare med händerna över öronen, blundar så hårt ni kan och skriker ”SKATTESÄNKNINGAR FÖR DE RIKASTE! NYLIBERALISM! HATA FATTIGA!” så högt ni bara orkar. Patetiskt.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag tycker att du borde granska den rödgröna budgeten och se hur deras s.k satsningar görs och vem som kommer att gynnas. Din bild av Alliansens jobbskatteavdrag som gått till i stort sett alla är snedvriden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.