Slår hårt mot norra Sverige!

Den rödgröna regeringen utreder just nu ett förslag om att införa flygskatt. Det är ett förslag som kommer att slå hårt mot hela Sverige men framförallt för oss som bor i norra delen av Sverige. Nio av tio norrbottensföretag anser att goda flygförbindelser med täta avgångar och rimliga priser till och från länet har stor betydelse för konkurrenskraften. Åtta av tio företag har anställda som någon gång flyger i tjänsten, och lika många menar att flygresorna inte kan ersättas med telefon- eller videomöten, tåg- eller bilresor. Alla kan inte bo i Stockholmsregionen och flyget är avgörande om hela Sverige ska leva!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.