Studie för studiernas skull!

Studier och forskningsrapporter gjörs på nästan allt möjligt. Jag läste om en ny studie som visar på att det går snabbar att få ett jobb om man som arbetslös endast är med i en arbetsmarknadsutbildning istället för en rad olika kurser. Ja det är kanske inte en så stor nyhet att många erbjuds en anställning på den arbetsplats man gjort praktik eller annan placering vid. Vad ska denna studie påvisa? Ska vi ta bort alla kurser för de som är arbetslösa eller ska vi istället erbjuda alla en praktikplats? Behövs det studier för detta? Ibland funderar jag på vad resultatet förväntas ska bli eller om de bra är studier gjorda för studiernas skull!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.