Inte vad Sverige behöver!

I gårkväll var första utbildningstillfället i den retorikkurs som jag anmält mig till. En hel del tips på vad man ska tänka på inför ett tal, anförande eller uttalande. Med tanke på den turbulens det har varit i och med medias avslöjande om hur fackförbundet Kommunal bär sig åt så tror jag att vår utrikesminister Margot Wallström skulle gå en liknande utbildning. Det är helt oförsvarbart att som minister kalla en annan person för lögnare i en intervju när det dessutom visar sig vara en sanning som sägs. Detta klavertramp är bara ett i raden av oförsvarliga uttalanden som Wallström gjort och det är inte vad Sverige behöver.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Leif

    Sverige behöver ett borgerligt parti som sparkar på dom svaga och arbetslösa i samhället. Sverige behöver även ett borgerligt parti som alltid påminner vänstern om deras kommunistiska historia men som väljer att glömma sin kommande partners nazistiska historia.

    Sverige Moderaterna, passar bra.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag förstår att du är nöjd med vad den rödgröna regeringen åstadkommer ifråga om utveckling av Sverige. Du vill att Sverige ska stå ensam eftersom vi har en utrikesminister som gör sig ovän med alla, du vill att Sverige ska styras av ett parti som lovar brett och håller inget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.