Snabbt svar på frågan!

Jag ställde den retoriska frågan i går var fackförbundet Kommunals alla klavertramp skulle sluta. Nu har 10 000 medlemmar valt att lämna sitt fackförbund och det måste ses som ett stor förlust av förtroende för vad som är acceptabelt för kommunals medlemmar. Nu meddelar ordförande Annelie Nordström att hon inte ställer upp till omval vid kongressen i vår. Ja det måste ses i ljuset av den massiva kritik som kommit från en rad olika håll och som inte är hållbart om man ska vara företrädare för ett fackförbund som Kommunal. Den retoriska frågan hänger fortfarande i luften , var ska detta sluta?

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

 1. Leif

  Folk är väl så dumma så dom lämnar facket så dina polare, företagarna, kan köra över dom i nästa löneförhandling. Jo det lär sluta bra för ”er” i det långa loppet. Hihi

 2. yngve

  Det går nog bra. Det finns tillräckligt med kompetenta personer som kan ta vid. Sådana fasoner som kommit i dagen är inte acceptabla. Vi vill ju alla ha ett starkt och ärligt fack, eller kanske du önskar något annat?

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Ett starkt och bra fackförbund är en förutsättning för en bra arbetsmarknad och en sund arbetsmarknadspolitik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.