(S)trutsmentalitet!

Väljarnas förtroende för S är det lägsta sedan Sifo började med sina mätningar 1967 och mindre än hälften jämfört med partiets glansdagar på 90-talet. Två olika opinionsundersökningar har presenterat historiskt låga siffror för Socialdemokraterna. Analyserna och spekulationerna kan man läsa i media och det är intressant att lyssna av hur höga partiföreträdare för (S) partiet uttrycker sin förvåning över det låga väljarstödet. Hur kan man vara förvånad? Om man driver en politik byggd på vallöften som svikits en efter en, om man driver en politik som är otydlig och saknar handlingskraft. Det är inte förvånande utan det är en strutsmentalitet att inte vilja se konsekvenserna av en politik som inte fungerar.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.