Aldrig försent!

Det är aldrig försent att upptäcka nya saker i livet. I går var jag på min första innebandymatch. Slutspelskval mellan IBK Dalen och Växjö Vipers. Det är en spännande känsla att inse att jag inte kan reglerna som gäller i sporten och förstår därför inte av vilken anledning domaren blåser eller hur jag ska titta på matchen för att kunna hänga med och förstå. Innebandy, precis som all annan sport och idrott är till viss del underhållning för den publik som väljer att se på men det finns alltid människor som inte förstår detta utan tar sig friheten att skrika och svära åt andra människor, spelare och framförallt domaren. Det är en attityd som växer och det är en av förklaringarna till varför det är svårt att få unga att ta steget att bli domare inom olika områden.

Elisabeth Björnsdotter Rahm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.