Ny inriktning eller?

I går presenterade statsminister Stefan Löfven sin nya ombildade regering. Han presenterade nya ministrar efter de två MP ministrarna som lämnat regeringen och presenterade även en rad
omflyttningar av ansvarsområden. Det behövs krafttag för att genomföra den politik som krävs för att Sverige ska hantera de utmaningar vi står inför och jag tycker Stefan Löfven ändrat taktik till viss del och lyft in kompetenta personer i den rödgröna regeringen. Den avsaknad av politisk handlingskraft vi sett den senaste tiden med köpslående med (V) och (Mp) bygger inte den utveckling vi behöver . Vad som är utmaningen i den nygamla rödgröna regeringen är att ansvarsområdena är otydliga och upphackade.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.