Spännande debatt!

Gårdagens partiledardebatt tydliggjorde den rödgröna regeringens oförmåga att utveckla Sverige och att regeringen gjort sig så beroende av Vänsterpartiet gör inte situationen enklare. Isabella Lövin (MP) trycker gång på gång att de är en feministisk regering med könsintegrerade förslag. Är det någon som kan förklara hur detta ska kunna klara av de utmaningar vi står inför. Den rödgröna regeringen har styrt med egen budget i fem månader och lyfter upp att arbetslösheten minskar och att allt har blivit så mycket bättre. Den rödgröna regeringen tyckts vilja glömma bort att de regerar i en högkonjunktur och det är snarare det som leder till fler arbetstillfällen. Jag tycker också det är intressant att se att Stefan Löfven inte vill erkänna att den migrationsöverenskommelse som finns inte ger effekt utan säger att det är Alliansens ansvar.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.