Regering med storstadsperspektiv som vi får betala!

Den rödgröna regeringen gör allt de kan för att se till att norra Sverige ska packa ihop och flytta till mer överbefolkade storstadsområden. De påtår att de är en feministisk regering med fokus på att hela landet ska leva men det ser vi inget av. Istället ser vi hur de lägger förslag efter förslag som höjer kostnaderna för företagare, näringsidkare och i slutändan vi som valt att bo i den norra delen av Sverige. Ska vi tillåta en regering att lägga på skyhöga skatter på vägslitage, kilometerskatt, flygskatt, bensinskatt mm. Detta slår hårt på oss som inte har ett alternativ. Vi har en rödgrön regering med storstaden som perspektiv och det är vi som bor i norra Sverige som får betala notan för detta.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

3 kommentarer

  1. Bergis

    Dom är väl tvingen för att reparera allt som Fredrik Reinfeldt förstörde. Ta bara migrationen. Karln fick aldrig stopp och nu kostar det massor med pengar som måste tas in i form av skatt. Eller ta bara friskolorna som gjorde jättestor vinst på bekostnad av skolresultaten.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Vilket trams, Vem har öppnat upp för en ohejdad migration, Jo den sittande rödgröna regeringen, Friskolorna har inte kostat mer pengar än vad de kommunala skolorna gör, Titta var de bästa skolresultaten finns innan du kommer med ogrundade kommentarer.

      • Jonas E

        Titta på var skillnaden mellan satta betyg och resultat på centrala prov finns så ser du nog svaret på en del av det….. betygsinflation !.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.