Bra förslag av regeringen!

År 2010 höjdes straffen för allvarliga våldsbrott. Den rödgröna regeringen anser inte att höjningen var tillräcklig. Nu höjs straffen för en rad olika våldsbrott och det är ett bra förslag av regeringen och jag tycker det är bra att de är tydliga med att vi ser allvarligt på att personer begår våldsbrott och att det får konsekvenser. Det måste också följas upp av fler synliga poliser för att bättre kunna förebygga att brott begås och att kunna vara ute i miljöer där det är stor oro och många brott begås.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Gandalfdenvite

    Moderater och nazister/Sverigedemokrater älskar hårdare straff, Trump och dennes förslag att införa tortyr vore väl rena drömmen för er!? Hårdare/längre teoretiska straff är irrelevanta när brottslingar aldrig behöver sitta av hela sitt straff, inte ens mördare dömda till ”livstid” behöver sitta resten av sitt liv i fängelse, och monster som Hagamannen är redan en fri man trots att hans offer fortfarande dagligen lider av det hemska våldsbrott han utsatt dem för! Hårdare straff handlar alltså enbart om att lura röster från Nazisterna/SD!

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag tror att du måste läsa från vem förslagen kommer ifrån. Den rödgröna regeringen står som avsändare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.