Fler företag inte färre!

I går la den rödgröna regeringen fram sin vårbudget. En budget som tydligt visar hur regeringen tänker sig fortsättningen av sin politikutveckling. Jag blir inte förvånad när jag läser om höjda skatter för alla som arbetar, ökade avgifter och höjda skatter på företagande och som grädde på moset ökade skatter och avgifter på trafik och på vi som måste resa. Tydlig politik mot den norra delen av vårt land. Jag tror inte att detta är vägen som vi ska ta om vi ska fortsätta utveckla Sverige och om vi ska vara rustade inför nästa lågkonjunktur. Den rödgröna regeringen tänker göra slut på den buffert som istället borde ligga som säkerhet för att hantera mindre bra dagar i vårt land. Vi behöver fler som arbetar i vårt land inte färre, Vi behöver fler företag som anställer inte färre.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.