Ideologi framför utveckling!

Drygt 1500 företagare i länet har satt betyg på företagsklimatet i sin kommun i Svenskt Näringslivs årliga enkät. På 16 olika delfrågor har man bedömt hur det är att vara företagare på orten. Lycksele skiljer sig inte från de övriga kommunerna när företagen önskar en utökad dialog Lycksele får tyvärr länets sämsta omdöme på frågan om kommunen bedriver verksamhet som konkurrerar med privata marknaden. Detta är en rent ideologisk fråga vilket det definitivt inte borde vara utan möjligheter borde vara det som ska ligga i fokus. Det är intressant att Bjurholm som under lång tid legat i topp nu klivit av tronen till förmån för Nordmaling
Läs hela artikeln här:
https://www.svensktnaringsliv.se/regioner/vasterbotten/inga-nordmalingsproblem_676873.html
Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.