Tydligare lagstiftning!

Terrorattackerna avlöser varandra runt om i Världen. Varje dag fylls media med rapporter av olika städer som utsatts för attacker i större eller mindre omfattning. Detta är givetvis en strategi för att skrämma oss alla och skapa en otrygghet. Det är en fruktansvärd strategi och det är något som många av oss inte upplevt så tydligt tidigare. Det är lätt att säga att vi inte ska låta oss skrämmas av detta men det är svårt när det kommer allt närmare. Hur ska vi kunna stoppa dessa terrorattacker är frågan som alla ställer sig. Det finns inga enkla svar men med gemensamma regelverk och tydligare lagstiftning kan vi komma långt. Samarbetet mellan rättsväsendet inom hela EU måste bli starkare. Vi måste se över gränserna och ta detta problem på stort allvar .

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.