En bra tradition!

Sommarens tradition med hemvändardagar, marknader och andra festligheter avlöser varandra runt om i länet. I dag avslutas Åsele marknad, förra helgen hölls Vännäsdagarna, och tidigare i juli var det Storumandagarna och nästa helg är det Gränsmarknad i Tärnaby. Detta är ett axplock av de händelser vi ser runt om i länet. Även om det är något som händer varje helg så är det många som besöker dessa dagar och de fyller en funktion där bland annat hemvändande möter gamla vänner och turister upplever allt det fina vi har i länet. Jag vet vilket arbete som ligger bakom alla dessa arrangemang och ofta görs detta på frivillig bas. Vi har en tradition som vi ska vara rädd om.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.