Plötsligt blev det tyst!

Plötsligt blev det alldeles tyst, Motorveckan har avslutats och många av de häftiga, snygga bilarna har lämnat Lycksele. Det har som vanligt varit en intensiv vecka med många evenemang och mycket människor i farten. Jag har personligen inte ett stort motorintresse men jag kan inte låta bli att fascineras av allt som händer under Motorveckan. Det är positivt att Lycksele sätts på kartan och att vi får positiva ambassadörer för Lycksele.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Bergis

    Inte tror jag någon flyttar till Lycksele bara för motorveckan. Se samma skrot crusa år efter år. Trist! Och så alla dessa gubbar i långshorts och rutig skjorta som tror att motorveckan är världens största happeningen. När ska dom skaffa sig ett liv?

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag förstår av dina kommentarer att du har stor erfarenhet av Motorveckan. Jag tycker att du ska komma på ett besök istället för att vara så kritisk till ett stort och välbesökt evenemang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.