När ska utredningen läggas ned?

Nu har Illmar Reepalu kommit med sitt andra delbetänkande i hur han tänker sig Ordning och reda i välfärden. Det blev en stor debatt kring hans slutsatser där att ett vinststopp skulle vara det som skulle göra skillnad. I delbetänkande nr 2 kommer nästa förslag. Bästa sättet att stärka kvaliteten i välfärden är inte att mäta och följa upp just kvaliteten utan att begränsa möjligheterna att ta ut vinst. Med spänning ser jag fram emot nästa slutsats. När ska denna utredare avsluta sin helt absurda utredning. Slutsatserna blir alltmer verklighetsfrämmande.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

5 kommentarer

  1. Leif

    Sekunden när ni sänker era löner med 30% som ni vill göra med våra ungdomar.

    Dvs aldrig, för sådan sinnesnärvaro har inte borgare.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Klädsamt om du någon gång kunde vara verklighetsförankrad och ta av dig skygglapparna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.