Tack Melker Karlsson

Lycksele Sportklubb har under de senaste åren hyllat våra ishockeyhjältar. Igår kväll passade vi på igen att fira vår Melker Karlsson. Melker som under ett antal säsonger spelat i NHL och spelat otroligt bra ishockey. LSK passade på att hylla Melker och hissa upp en stor vimpel i samband med att vi har hockeyskola för närmare 100 ungdomar. Det är viktigt med positiva förebilder och Melker är verkligen en förebild att lyfta fram som visar att man kan komma långt med vilja, mycket träning och givetvis talang. Ett stort tack till Melker Karlsson för att vi i LSK får använda dig som en stor och positiv förebild

Elisabeth Björnsdotter Rahm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.