Fel fokus!

Det är intressant hur den rödgröna regeringen väljer att fokusera sina insatser för att som de säger stärka upp vård och omsorg i Sverige. Vi ser en väldigt stor utmaning inom vård och omsorg där många väljer att avsluta sin tjänstgöring eftersom de inte orkar arbeta i den arbetsmiljö som idag råder inom många verksamheter. Istället för att titta på hur vi kan behålla våra medarbetar inom vård och omsorg väljer man helt andra fokus. Socialminister Annika Srandhäll har tillsatt en utredning som ska titta hur man ska begränsa s.k vårdsponsring. Det är märkligt att detta kräver en utredning, alla landsting har idag upphandlingsavdelningar som sköter alla inköp. Den frågan som socialministern ska utreda kan därför inte vara en stor fråga. Lägg fokus på en bra arbetsmiljö istället för onödiga utredningar

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

  1. Micke

    Du och moderaterna har fel fokus, att skicka skattemedel utomlands till riskkapitalbolag förbättrar inte välfärden.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag tror att du har fått det hela om bakfoten. Den största majoriteten av bolag som finns inom skola, vård och omsorg är små eller medelstora företag och inte riskkapitalbolag som ofta beskrivs i media.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.