Förstår man verkligen konsekvensen?

Politik kan vara ytterst märkligt. I måndags visade Tv 4 sin granskning av Sverigedemokraterna i dokumentären Kalla Fakta. Statistiken visar jämfört med övriga riksdagspartier sammantaget att SD har i särklass flest dömda förbrytare i sitt parti, de har i särklass flest våldsutövare och de har i särklass flest ledamöter som hoppat av riksdagen och är s.k politiska vildar. SD förespråkar ett budskap ut bland väljarna men i sitt eget parti använder man den motsatta retoriken. Detta parti får allt fler väljare och det är lite besynnerligt varför allt fler väljer ett missnöjes parti med en sådan dokumenterad bakgrund. Jag förstår att människor tror att de visar sitt missnöje mot de etablerade partierna genom att rösta på SD men i förlängningen ställer jag frågan om man är beredd på att SD kan bli ett styrande parti i Sveriges regering? Jag tror inte att alla förstår konsekvenserna av detta.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

6 kommentarer

  1. Basic Rules

    ”Kalla fakta” är det så, sensationsjournalistik från TV 4 snarare, vilket inte är första gången.

    Vi får se vart förundersökningen leder till, sen hör det till bilden med just den påstått ”våldförda” att hon gav sin kollega en örfil vid ett kommunfullmäktige, tycks vi har en lite labil person att göra med.
    Din retorik är ren och skär partinonsens, ven kommer inte ihåg Stig Malms ”fittstim”, knivhugg är M kända för och även intolerans.
    Ni kanske står näst på tur….

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Jag tycker att du borde se hur verkligheten ser ut, vad fakta visar

  2. Bergis

    Folk väljer SD därför att de vill släcka en brand där alltfler invällare söker lyckan i Sverige. Samtidigt klarar sig inte Svensson på sin egen pension. Jag tror inte att jag behöver förklara mer.

  3. Rogain

    SD är det enda parti som VÅGAR ta ställning till ett växande problem som vi i Sverige har. Vi i Sverige har på senare tid behövt bekanta oss med ”hederskultur”.

    Nu får vi bekanta oss med ”klan kultur”:
    http://www.aftonbladet.se/story/171fe80e-a173-4d57-8b2d-63d741a7d712

    Det här är ett starkt växande problem. Folk som söker flykt till Sverige är inte alls villig att assimileras. De tänker fortsätta sin kultur vare sig du och andra politiker vill eller inte.

    Att starta bränder i bilar för att sedan kasta sten på brandkår är inte heller ett inhemskt beteende.

    SD är det enda part som vågar ta ställning. Alla andra är så rädda att bli kallad rasister.

    Att sedan se dom efter dom som inte bifalles där åklagaren vill utvisa en invandrare som inte ens är svensk medborgare som begått mycket allvarliga brott som våldtäkt och dylikt inte bli utvisade gör att jag och 25% av Sveriges befolkning har fått nog!

    Har varit Sosse i hela mitt liv…men det är jag inte längre!

    Moderater, Socialdemokrater och andra partier kommer få ett jobbigt uppvaknande 2018…bara för att ni inte vågar säga ifrån!

    Jag tycker att alla som begår grova brott i Sverige som inte är Svenska medborgare ska omedelbart sättas på ett plan på väg från Sverige. Det är inte ”vårat” problem att de riskeras att dödas i deras hemland…de skulle de tänkt på innan de gruppvåldtog en ung flicka i Sverige!

    Det ska ställas MYCKET hårdare krav på de som kommer hit. De som kommer hit har MYCKET mera pengar en Svenskar som är sjukskrivna, arbetslösa…hur faán tänker ni?

  4. Krister

    Varför sitter du i Riksdagen när det är så många kriminella SD:are i plenisalen? Du borde ju ta en taxi till ARN och fly av ren rädsla.
    Jag är mer oroad am Moderata ledamöters brist på empati för folket
    utanför byggnaden. Stuvbiten UK tror jag inte på.

    • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

      Om du vore lite mer uppdaterad så skulle du veta att jag inte sitter i Riksdagen denna mandatperiod!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.