En fantastisk dag i Kalix!

I går hade jag förmånen att prata inför ett stort antal Moderatkvinnor från Norrbotten. Hotell Valhall i Kalix hade samlat engagerade moderatkvinnor som ville prata politik och som ville göra sin röst hörd i vårt politikutvecklingsarbete. Det är lätt att visa den målbild vi satt upp, det är däremot betydligt mer komplicerat att lyfta fram drivkraften att nå de uppsatta målen. Det var vad jag trodde, jag hade fått tre timmars taltid och var lite fundersam hur jag skulle fylla hela den tiden. Med facit i hand var det inget problem. Alla dessa engagerade moderatkvinnor hade hur mycket drivkraft som helst och de hade många bra förslag till politikutveckling. Det kommer inte att bli svårt att nå ut med den moderata politiken när man har så engagerade företrädare med en enorm drivkraft att förändra och att påverka. En fantastisk dag i Kalix!

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

2 kommentarer

 1. Bertil

  Men vad sas och vad ville du ha sagt med inlägget Elisabeth.
  Var det hemligt möte eller? Ingen annan får tydligen veta vad som sas eller?
  Eller handlade det bara om inbördes beundran.
  Märkligt inlägg må jag säga.

  • Elisabeth Björnsdotter Rahm (M) (inläggsförfattare)

   Jag vill först av allt välkomna dig till min blogg som jag haft i snart 10 år. Det är jag som bestämmer vad jag skriver och därför behöver jag inte förklara för dig vad jag vill ha sagt med mitt inlägg. Bloggar av detta slag är personliga tycker jag att det är trist när du insinuerar en massa saker som inte hör hemma i detta inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.