Allt fler vildar!

Jag läser i media att Sverigedemokraterna redan idag har ett stort antal politiska vildar i Sveriges Riksdag. Antalet vildar riskerar att öka inom (SD):s redan decimerade riksdagsgrupp. Det är inte underligt att det är just SD som har flest politiska vildar då det fortfarande är ett parti som inte har politik inom alla områden och som i mångt och mycket är ett missnöjesparti. Partiet har en tydlig fråga som genomsyrar hela deras politik och det får konsekvenser när invalda ledamöter börjar ifrågasätta och tydligt visa att de inte har samma ideologi som SD. Jag är införstådd i det regelverk som vi har gällande riksdagsledamöter men om utvecklingen fortsätter med fler politiska vildar riskerar det att få konsekvenser för hur frågor röstas igenom i Sveriges Riksdag.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.