Stor viktiga fokusområden!

Nya moderaterna presenterade före helgen vilka fyra huvudområden som kommer att ligga till grund för den politik som vi kommer att gå till val på den 9 september. Fokusområdena kommer att vara ekonomi och jobb, lag och ordning, invandring och integration och sjukvård och skola. Det är stora och betydelsefulla områden för oss alla runt om i landet. Sedan 2014 har vårdköerna fördubblats och Moderaterna satsar därför på en utvecklad kömiljard för att återigen korta dem. I skolan behövs mer kunskap, bland annat genom fler undervisningstimmar i matematik och svenska. För att vården och skolan ska fungera måste både medarbetare, patienter och elever känna sig trygga. Vi ska ställa tydliga kvalitetskrav inom välfärden och samtidigt värna mångfald och valfrihet.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.