Vem stöttar vem?

Politik engagerar, politik får oss att reagera och i vissa fall även att agera. Jag tycker det är intressant att lyssna av hur Vänsterpartiets kongress diskuterar sina frågor på den i helgen avslutade kongressen. Vänsterpartiet anser att om vi bara beskattar de rikaste i Sverige kommer alla andra att få det bättre. Jag undrar om Jonas Sjöstedt och hans partivänner har full koll på hur det ser ut i vårt land. Det är få länder som har så stor så kallad medelklass som Sverige. Jag tror inte att en ökad beskattning av våra rikaste i landet kommer att göra den stora skillnad som Sjöstedt målar upp. Vänsterpartiet är enligt dom själva det enda partiet som står för jämställdhet och det är spännande att man påstår det samtidigt som man tydligt försvarar sitt samarbete med Stefan Löfven. De båda partierna gör allt för att krossa eget företagande speciellt inom välfärden där vi hittar flest kvinnor. Hur snett blir inte jämställdhetsdebatten när man tycker det är ok att byggnadsarbetare bygger äldreboenden men kvinnor får inte driva och arbeta inom dessa.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.