Intresse för hälsa

I går testade Medicinkonsulten Hälsocentral i Lycksele ett nytt koncept. Vi bjöd in alla intresserade till ett mingel på tema ” Livsstilsförändringar som kan minska risken att få cancer. Intresset var stort och dietist Elin Öhgren och Trim 365:s Carina Eriksson Grundström berättade om vikten av bra balans mellan kost och motion. Detta är egentligen inga nyheter men något vi alla måste påminna oss om. Då intresset var så stort kommer vi att upprepa detta vid fler tillfällen med nya spännande teman.

Elisabeth Björnsdotter Rahm

En kommentar

  1. Oberoende Politisk Bedömare

    Är det påvisat att en bra balans mellan kost och motion minskar risken för cancer?
    Det kopplingen har jag missat att det rapporterats om, mycket intressant forskning som jag mer än gärna läser mer om! Var hittar man denna forskning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.