Storebror ser dig!

”Storebror ser dig”, det är ett gammalt och beprövat uttryck som ibland kan låta skrämmande och skapa en otrygghet. I vissa fall är det säker så fortfarande men i många fall tycker jag att det underlättar med gemensamma register och en samordning för att underlätta informationsöverföring. Nu föreslår den rödgröna regeringen en nationell läkemedelslista vilket jag ser fördelar med. All information om läkemedel som har skrivits ut till en person på recept och om läkemedel som har hämtats ut på ett apotek samlas på ett ställe, oavsett vem som skrivit ut receptet. Det kommer att minska möjligheterna till överförskrivning vilket är positivt.

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.