Det finns möjligheter att flyga!

Flygbolaget NextJets konkurs kom inte som en stor överraskning men oavsett det så är det otroligt trist när det går så långt och att skulderna blir så enormt stora. Nu står vi i Lycksele precis som många andra upphandlade trafiklinjer utan flygtrafik. Eftersom Lycksele är en av de linjer som har allmän trafikplikt så finns det möjligheter för vilket flygbolag som helst att börja trafikera sträckan igen. Nu är det kanske inte så sannolikt att det finns många flygbolag som har flygplan som bara står och väntar på att flyga men det pågår en febril verksamhet att lösa det stora problem som vi har att inte kunna flyga från Lycksele

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.