Politik måste följa med utvecklingen!

En av de personer som kommenterat mina inlägg har presenterat en lång lista över vilka beslut Nya moderaterna tagit de senaste 100 åren. Jag är imponerad över att man lägger tid på att ta fram en sådan lista och det är intressant att se historia. vad som förbryllar mig är att det finns personer som har åsikter över att nya moderaterna förändrar vår politik. Jag förbryllas över att man relaterar till att vi 1947 sa nej till allmänna barnbidrag, att vi 1976 sa nej till den 5:e semesterveckan. Ja det var den krassa verkligheten, men det har hänt mycket under de senaste 100 åren och de mesta har förändrats under den tiden. Det är väl inte konstigt om Nya Moderaterna ändrar vår politik då samhället förändras. Alla partier måste förändra sin politik utifrån den samhällsutveckling vi lever i

Elisabeth Björnsdotter Rahm (M)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.